Un nou brevet Huawei descrie un smartphone cu scanner de amprente în display și "zonă de ecran suplimentară"; Posibil Mate 20 Pro

861 ori
<b>Un nou brevet Huawei descrie un smartphone cu scanner de amprente în display și "zonă de ecran suplimentară"; Posibil Mate 20 Pro</b>La început de săptămână aflăm faptul că cei de la Huawei tocmai ce au primit un nou brevet, unul depus în primăvara acestui an și publicat abia acum. Patentul face referire la un smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran și zonă

Cu doar o zi înaintea evenimentului Huawei în cadrul căruia vor debuta noile modele Mate 20 descoperim un brevet proaspăt primit de către compania chineză ce pare a detalia varianta Pro din această gamă. Aflăm că aplicația a fost depusă în luna martie și că aprobarea a venit abia la mijlocul lunii trecute după cum se poate vedea din documentele asociate ce pot fi accesate chiar de aici.

Brevet Huawei

Brevetul ne prezintă zona în care se va afla integrat scanner-ul de amprente optic (Synaptics sau Goodix) în ecranul lui Huawei Mate 20 Pro, fiind vorba despre partea de jos centrală. Interesant este faptul că sub acest modul avem parte de ceva numit "zonă de ecran suplimentară" - unde vor fi afișate mesaje precum știri despre trafic, sau update-uri de pe rețelele de socializare.

Aparent, acest ecran va putea fi operat separat de display-ul propriu-zis, element despre care vom afla mai multe în cadrul evenimentului de mâine în cazul în care într-adevăr acest brevet este asociat lui Mate 20 Pro. Revenind la scanner-ul de amprente aflăm că acesta va putea măsura și date biometrice precum ritmul cardiac, gradul de saturație a oxigenului, sau măsurarea nivelului de glucoză.

Puteți citi întreg brevetul de aici și vă reamintim că mâine așteptăm următoarele dispozitive lansate: Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X, respectiv Mate 20 Porsche Design. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×