HTC Exodus se va lansa pe 22 octombrie; Telefon bazat pe Blockchain cu preț de 1000 dolari

1.106 ori
<b>HTC Exodus se va lansa pe 22 octombrie; Telefon bazat pe Blockchain cu preț de 1000 dolari</b>Începutul săptămânii ne aduce și vestea că smartphone-ul bazat pe blockchain pregătit de către HTC și anume Exodus, va debuta oficial pe data de 22 octombrie. Un teaser video pe instagram este modalitatea prin care suntem anunțați cu privire

În acest an taiwanezii de la HTC nu s-au remarcat pe piața smartphone cu modelele aduse pe piață până acum, dar există șanse ca pe final să cucerească o nișă, cea a terminalelor bazate pe blockchain. Numărul acestor dispozitive este relativ restrâns și după cum probabil știți, acestea sunt destinate celor care fac tranzacții în monede virtuale și care au nevoie de un device sigur pentru stocarea de Bitcoin sau Ethereum.

Dispozitivul în cauză se numește HTC Exodus și după câteva informații dezvăluite anterior, astăzi avem în sfârșit ocazia să aflăm și data lansării oficiale. Este vorba despre ziua de 22 octombrie, adică fix săptămâna viitoare după cum suntem informați pe seama unui teaser video postat pe o pagină de Instagram proaspătă numită HTC.Exodus.

Alte detalii în afară de ziua lansării nu aflăm de pe urma acestui clip, dar știm din leak-uri precedente faptul că dispozitivul va fi unul foarte sigur, urmând a integra și un portofel electronic cu tehnologie ARM TrustZone pentru stocarea monedelor virtuale. Se vorbește despre un preț de 1000 dolari și despre un hardware similar lui HTC U12+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×