Samsung Galaxy P1 ar putea fi primul smartphone al coreenilor cu scanner de amprente integrat în ecran; Are un debut vehiculat pentru octombrie

1.742 ori
<b>Samsung Galaxy P1 ar putea fi primul smartphone al coreenilor cu scanner de amprente integrat în ecran; Are un debut vehiculat pentru octombrie</b>În ultima vreme am observat cum Samsung se află într-o grabă continuuă, asta pentru a lansa în același timp cu rivalii sau mai devreme terminale cu tehnologii de ultimă oră. Note 9 s-a lansat mai devreme decât Note 8 anul trecut și acum se

Un lucru pe care l-ați observat și voi cu siguranță este acela că în ultima vreme Samsung este într-o grabă continuuă, asta după ce a decis să lanseze noul smartphone Note chiar mai devreme decât era prezentat modelul predecesor - totul cu scopul de a fi înaintea rivalilor ce pregătesc dispozitive similare.

Acum luna septembrie ne aduce vești legate de un debut chiar în acest an pentru un smartphone pliabil semnat Samsung, compania sud-coreeană dorind cu orice preț să bifeze titlul pentru "primul smartphone pliabil din lume". Am aflat și faptul că se pregătește un telefon cu 4 camere foto în spate, iar astăzi mai apare o informație la fel de inedită, aceea că luna viitoare va fi lansat un prim telefon Galaxy cu scanner de amprente integrat în ecran.

Telefonul ar urma să fie numit Samsung Galaxy P1 și să fie destinat doar celor din China pentru început. Va avea și 3 sau 4 GB RAM, cameră duală în spate și un ecran fără decupaj în zona superioară. Motivul pentru care Samsung alege să aducă în China un asemenea telefon stă în spatele dorinței de afirmare pe o piață unde companiile chineze livrează telefoane mid-range deosebite.

Chiar ieri aflam despre debutul lui Vivo V11, unul dintre primele telefoane mid-range cu scanner de amprente integrat în ecran. Și acest Galaxy P1 va fi un model mid-range, unul ce ar putea atrage atenția chinezilor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×