Un nou senzor de cameră de 13 MP Îmbunătățește stabilitatea capturilor, În special În condiții low light

990 ori
<b>Un nou senzor de cameră de 13 MP Îmbunătățește stabilitatea capturilor, În special În condiții low light</b>Filiala Samsung Electro-Mechanics a anunțat dezvoltarea unui nou senzor de cameră de 13 megapixeli, care oferă o performanță crescută față de alți senzori de acest gen. Spre exemplu, senzorul vine cu funcție anti tremur, care poate corectă o...

Filiala Samsung Electro-Mechanics a anunțat dezvoltarea unui nou senzor de cameră de 13 megapixeli, care oferă o performanță crescută față de alți senzori de acest gen.

Spre exemplu, senzorul vine cu funcție anti tremur, care poate corectă o eroare de unghi de până la 1.5 grade, mai mult decât dublu față de majoritatea camerelor digitale. Astfel vor rezulta fotografii fără pic de blur. Modulul de cameră permite realizarea de fotografii de până la 8 ori mai luminoase în condiții low light și în plus acest model e foarte compact.

Samsung testează această tehnologie cu diferiți parteneri OEM și intenționează să pornească producția în masă în prima jumătate a lui 2014. Noul senzor foto ar putea sosi pe Galaxy S5, se pare și sunt tare curios cum stă cu stabilizarea și mai ales cu filmarea pe timp de noapte, aspecte la care iPhone 5s de exemplu nu strălucește.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×