FIFA 14 Review (Android): chiar mai distractiv decât versiunea de consolă! (Video)

2.509 ori
<b>FIFA 14 Review (Android): chiar mai distractiv decât versiunea de consolă! (Video)</b>Pentru că e pentru mulți jocul sezonului, FIFA 14 nu putea trece ignorat la Mobilissimo.ro, mai ales că s-a lansat gratuit pe Android și iOS. Mă rog, gratuit e mult spus, deoarece pentru a accesa modul Kickoff si sa jucati cu orice echipa trebuie să...

Pentru că e pentru mulți jocul sezonului, FIFA 14 nu putea trece ignorat la Mobilissimo.ro, mai ales că s-a lansat gratuit pe Android și iOS. Mă rog, gratuit e mult spus, deoarece pentru a accesa modul Kickoff si sa jucati cu orice echipa trebuie să plătiți în jur de 20 de lei.

FIFA 14 s-a lansat la final de septembrie și e mult mai distractiv decât versiunea de PS3, dacă mă întrebați pe mine. în primul rând această variantă are o posibilitate mai mare de a termina un joc cu gol dat, în vreme ce varianta de consola are apărarea și portarii exagerat de buni. FIFA 14 pentru Android a fost testat de noi pe Nexus 7 2013 și arăta foarte bine pe acest device.

Grafica e cam la nivelul unui FIFA de PC de acum 6-7 ani, dar saltul grafic în domeniul terminalelor mobile se face și cu câte 5 ani deodată, deci la anul ne putem aștepta la o revoluție FIFA. Acest titlu se remarcă prin ușurința cu care se înscriu golurile de la distanță, chiar și pe un mod mai dificil de joc. Veți avea parte de meciurile săptămânii, de un mod Ultimate, care va permite să faceți schimb de jucători, să găsiți noi talente și să speculați noul concept de Chemistry.

FIFA 14 Review​

EA Sports a adus și un nou sistem de control touch, care implică un gest swipe pentru a trage la poartă sau a aluneca la jucător sau o atingere de ecran pentru a da o pasă. Evident, preferăm controlul cu butoane virtuale, deși joystickul virtual dispare uneori de sub deget. Echipele sunt aduse la zi, iar toți marii jucători sunt la echipele actuale, inclusiv Ozil la Arsenal și Bale la Real Madrid.

FIFA 14 e distractiv de jucat, mai ales că are și un mod online în care puteți juca contra prietenilor și primește de la noi nota de 8.5 din 10. îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS.
​

NEXUS 7 (2013) PREȚURI ACTUALIZATE:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×