Noul șef Romtelecom și Cosmote discută despre viitorul fuziunii companiilor

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.464 ori
<b>Noul șef Romtelecom și Cosmote discută despre viitorul fuziunii companiilor</b>Romtelecom și Cosmote România au acum un nou CEO, în persoana lui Nikolai Beckers, care se va ocupa de fuziunea celor două companii și care recent a dialogat cu presă. &nbsp; Noul CEO a discutat despre elementele fuziunii și ce presupune ea pentru...

Romtelecom și Cosmote România au acum un nou CEO, în persoana lui Nikolai Beckers, care se va ocupa de fuziunea celor două companii și care recent a dialogat cu presă.

Noul CEO a discutat despre elementele fuziunii și ce presupune ea pentru clienții operatorilor. Nikolai Beckers lucrează la Deutsche Telekom de 18 ani  și este prezent în țara noastră de 6 luni, ocupându-se de uniunea Romtelecom și Cosmote, care au afaceri combinate de peste 1 miliard de euro anual. Va fi interesant de văzut în ce direcție va merge brandingul companiei nou rezultate, zvonurile afirmând că astfel se pregătește terenul pentru intrarea T-Mobile în țara noastră.

Beckers a fost jovial în cadrul întrunirii Meet the CEO, unde a declarat că planurile de viitor pentru perioada post fuziune includ un business mai eficient, axat pe 4G și servicii de televiziune interactivă și servicii de plată cu telefonul mobil. Deja de la 1 august au fost unificate echipele de conducere ale celor doi operatori, fiind formată o echipă de 6 directori, printre care și membri proveniți de la Deutsche Telekom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×