Un nou smartphone BlackBerry din Seria C ajunge pe web În noi imagini

1.021 ori
<b>Un nou smartphone BlackBerry din Seria C ajunge pe web În noi imagini</b>Acum că BlackBerry Z30 a fost anunțat oficial e momentul să ne pregătim de noi terminale ale companiei canadiene. Printre ele se numără și modelul din Seria C pe care îl vedeți mai jos. &nbsp; Cu ceva timp în urmă a ajuns pe web un roadmap cu...

Acum că BlackBerry Z30 a fost anunțat oficial e momentul să ne pregătim de noi terminale ale companiei canadiene. Printre ele se numără și modelul din Seria C pe care îl vedeți mai jos.

Cu ceva timp în urmă a ajuns pe web un roadmap cu viitoare terminale BlackBerry, care includea la acel moment 6 noi device-uri, inclusiv un phablet. Acum deja îl știm pe Z30 și pe acest Seria C, deci au mai rămas doar 4. Există o speculație că acest model ar face parte din seria cu numele de cod Americano și că va avea două versiuni: una full touch și una cu tastatura QWERTY.

Un nou smartphone BlackBerry din Seria C ajunge pe web În noi imagini

Specificațiile sale ar putea include un procesor Snapdragon 400, pe care îl găsim și pe HTC One Mini și Samsung Galaxy S4 Mini, plus un display de 4.2 inch sau 4.5 inch, cu rezoluție HD. în spate regăsim o cameră de 5 MP și mai există aici o teorie care îl definește pe acest handset drept BlackBerry Z5 și nu un "C".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×