Screenshot-uri Android 4.4 KitKat Își fac apariția pe web; Le disecăm aici!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.996 ori
<b>Screenshot-uri Android 4.4 KitKat Își fac apariția pe web; Le disecăm aici!</b>La începutul acestei luni Google a anunțat următoarea generație Android și anume Android 4.4 KitKat, prin asocierea sa cu Nestle. Astăzi vedem și primele capturi de ecran din acest OS, pe care le analizăm mai jos. &nbsp; Google Coreea este...

La începutul acestei luni Google a anunțat următoarea generație Android și anume Android 4.4 KitKat, prin asocierea sa cu Nestle. Astăzi vedem și primele capturi de ecran din acest OS, pe care le analizăm mai jos.

Google Coreea este responsabil cu una dintre scăpări, sub forma unei prezentări de tastatură coreeană, ale cărei capturi de ecran oferă indicii cu privire la interfața noului Android. în Android 4.4 vom avea o bară de status cu simboluri de baterie, WiFi și ora gri și nu albastre ca pe precedentele versiuni.

Android 4.4 KitKat

Iconul de debug a fost și el schimbat, iar dialerul nou mă duce cu gândul la Skype puțin. Controlul în zona de mesagerie este acum în partea dreaptă sus, iar aceste screenshoturi nu par a dezvălui vreo funcție nouă deocamdată. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că Android 4.4 KitKat va sosi la mijlocul lui octombrie.

Screenshot-uri Android 4.4 KitKat

Ce parere aveti despre micile schimbări de interfată? Intrăm intr-o noua etapa a evoluției platformei sau avem parte doar de mici imbunătățiri?

Screenshot-uri Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×