Imaginile cu BlackBerry Hamburg și BlackBerry Rome de acum câteva zile, ar fi bazate pe o serie de schițe interne

1.243 ori
<b>Imaginile cu BlackBerry Hamburg și BlackBerry Rome de acum câteva zile, ar fi bazate pe o serie de schițe interne</b>La câteva zile după ce vedeam o serie de fotografii cu smartphone-urile BlackBerry Hamburg și BlackBerry Rome, iată că astăzi primim și informații despre modul în care acestea și-au făcut apariția pe web. Ei bine, aflăm că imaginile au fost create pe baza

În urmă cu doar câteva zile vă prezentam aici o serie de imagini cu noile terminale mobile pregătite de către BlackBerry, referindu-ne la modelele Hamburg, respectiv Rome. Astăzi aflăm și povestea din spatele acestor materiale ce provin din partea lui Dylan Habkirk - fondatorul platformei BlackBerry Central.

Pentru început, acesta ne dezvăluie că imaginile au fost luate de pe site-ul său și ulterior postate pe web însoțite de un watermark, și asta sub forma unor leak-uri. Fondatorul site-ului mai sus menționat, susține că reprezentările celor două terminale au fost create pe baza unor schițe interne, devenind astfel un soi de produse concept.

Dylan are și unele informații extra despre modelul BlackBerry Rome - telefon cu tastatură qwerty fixă și nu de tip slide cum întâlneam anterior pe smartphone-ul Priv. Acest produs dispune de un display cu margini curbate, iar ca dotări extra am putea întâlni și un scanner de amprente aflat sub butonul space.

De asemenea, Dylan Habkirk spune că telefonul ar sosi cu un buton hardware inedit, unul ce nu există la ora actuală pe nici un alt device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×