Un nou smartphone Huawei misterios copiază imitația de piele pe spate specifică Samsung

1.146 ori
<b>Un nou smartphone Huawei misterios copiază imitația de piele pe spate specifică Samsung</b>Dacă în urmă cu câțiva ani Samsung a avut probleme pentru că împrumuta elemente de design de la terminale Apple, acum Huawei nu se sfiește să împrumute elemente de design ale lui Galaxy Note 3. Astfel, un nou model de handset Huawei ajuns pe web...

Dacă în urmă cu câțiva ani Samsung a avut probleme pentru că împrumuta elemente de design de la terminale Apple, acum Huawei nu se sfiește să împrumute elemente de design ale lui Galaxy Note 3. Astfel, un nou model de handset Huawei ajuns pe web vine cu un spate cu textură ce imită pielea.

Acest model nu este Ascend P7, care a tot scăpat pe web în ultima vreme, ci un terminal complet diferit. Aparent, acest telefon ar fi urmașul lui Honor 3X, iar numele sau ar urma să fie Honor 3X Pro sau Glory 3X Pro. Smartphone-ul vine cu un spate faux leather, care păstrează chiar și imitația de cusături pe care am văzut-o pe Galaxy Note 3 și Galaxy Note 10.1 2014 Edition, spre exemplu.

Un nou smartphone Huawei misterios copiază imitația de piele pe spate specifică Samsung

Dotările acestui nou venit Huawei sunt destul de bune și includ un procesor octa core MediaTek și display Full HD de 5.5 inch. în spate se afla o cameră de 13 MP, iar în față una de 5 MP. Se pare că acest model va costa în jur de 272 dolari și sunt tare curios să văd ce are Samsung de spus cu privire la această abordare de design. Un lucru important de menționat e că firmele asiatice nu se ataca între ele atât de des precum cele de peste Ocean.

Huawei Glory 3X Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×