Samsung ar putea aduce o cameră duală pe Galaxy S8, dar și un display UHD

2.405 ori
<b>Samsung ar putea aduce o cameră duală pe Galaxy S8, dar și un display UHD</b>Recent aflam prin intermediul unor zvonuri faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc un display UHD pentru flagship-ul Galaxy S8 - telefon așteptat să sosească abia în primăvara lui 2017. Astăzi se mai aduce o dotare în discuție, și anume o cameră

Un zvon ne prezenta anterior o informație foarte interesantă despre flagship-ul Galaxy S8 ce urmează a fi lansat abia în primăvara anului 2017 - și anume faptul că am putea primi un display cu rezoluție UHD la bord. Astăzi, se aduce în discuție o nouă dotare de către zvonaci - camera duală.

Ei bine da, un astfel de modul dual s-ar putea afla și la bordul noului terminal din seria Galaxy S pe care îl așteptăm cu brațele deschise în cadrul târgului Mobile World Congress 2016. Cum totul este la stadiul de speculație, putem să ne așteptăm și la un procesor Qualcomm de nouă generație pentru acest dispozitiv, la muchii curbate ale ecranului și cu siguranță la un chip de 6 GB memorie RAM.

Cât despre ecranul UHD, acesta ar urma să fie adus de către sud-coreeni tocmai pentru oferirea unei experiențe VR superioare și poate o să vedem și un nou set Galaxy Gear VR odată cu debutul său. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×