Un brevet nou Apple pare a confirma că va exista un iWatch

809 ori
<b>Un brevet nou Apple pare a confirma că va exista un iWatch</b>Dacă până acum nu eram siguri că va exista un smartwatch Apple, iată că un brevet al companiei din Cupertino începe să ne ofere certitudine cu privire la acest produs. Apple a primit un brevet pentru un device care poate fi purtat la...

Dacă până acum nu eram siguri că va exista un smartwatch Apple, iată că un brevet al companiei din Cupertino începe să ne ofere certitudine cu privire la acest produs. Apple a primit un brevet pentru un device care poate fi purtat la încheietură.

Documentul vorbește despre un produs de tip "pandativ", care poate fi și o pereche de căști sau un alt terminal miniatural sau media player. Acesta este un brevet axat mai degrabă pe un concept de design, decât pe o identitate clară a produsului. Deocamdată avem doar imaginea de mai sus, care ne duce cu gândul la un iWatch, trebie să recunoaștem. Aflăm că acest nou venit ar putea include o cameră, o antenă și un sensor de luminozitate.

Un brevet nou Apple pare a confirma că va exista un iWatch

în plus, el ar putea fi curbat și nu e clar dacă avem de-a face cu un touchscreen aici sau nu și dacă el va fi un OLED sau LCD. Pe partea de conectivitate, presupusul iWatch va avea GPS și WiFi, conform brevetului. Dacă pe noile modele iPhone și iPad le așteptăm la toamnă, oare Apple ne va surprinde cu o lansare de iWatch la WWDC luna viitoare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×