Jocurile de la EA Mobile acum si pe smartphone

1.891 ori
<b>Jocurile de la EA Mobile acum si pe smartphone</b>Definim smartphone-urile drept terminalele ideale pentru oamenii de afaceri si cei ahtiati dupa productivitatea mobila, dar iata ca acum acesti utilizatori vor gasi un moment de relaxare prin intermediul jocurilor de la EA Mobile. Electronic Arts isi...

Definim smartphone-urile drept terminalele ideale pentru oamenii de afaceri si cei ahtiati dupa productivitatea mobila, dar iata ca acum acesti utilizatori vor gasi un moment de relaxare prin intermediul jocurilor de la EA Mobile.

Electronic Arts isi extinde portofoliul de jocuri in universul smartphone-urilor, inclusiv terminale Windows Mobile, plus BlackBerry si hanseturile care ruleaza Symbian. La ora actuala EA Mobile a dezvoltat deja cateva jocuri populare pentru Symbian OS, printre care si Doom, FIFA Soccer, Tiger Woods PGA tour si The Sims. Utilizatorii de telefoane BlackBerry pot beneficia de Tetris, Bejeweled, Monopoly Here & Now si multe altele.

Evident ca EA va porta pe mobil francizele sale celebre, pe toate cele 3 platforme anterior mentionate, permitand posesorilor de smartphone-uri se beneficieze de o experienta de gaming. Acest anunt vine in completarea vestii ca EA Mobile va dezvolta titluri pentru iPhone, pe masura ce compania isi dezvolta portofoliul si acapareaza si piata terminalelor performante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×