Un nou telefon 8 core din China, G Five Kivu aduce cu Oppo Find 5 ca design

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.304 ori
<b>Un nou telefon 8 core din China, G Five Kivu aduce cu Oppo Find 5 ca design</b>După ce aflăm cu câteva zile în urmă că Mediatek e gata să își lanseze procesorul 8 core până la finalul acestei luni, iată că direct din China vine un model de telefon cu CPU 8 core și design similar cu al lui Oppo Find 5. &nbsp; ​...

După ce aflăm cu câteva zile în urmă că Mediatek e gata să își lanseze procesorul 8 core până la finalul acestei luni, iată că direct din China vine un model de telefon cu CPU 8 core și design similar cu al lui Oppo Find 5.

​

Terminalul poartă numele de G Five Kivu, iar G Five este producătorul în acest caz. Se pare că la interiorul acestui handset se afla chiar noul chipset 8 core de la Mediatek, MT6592, iar dotările acestui model mai includ și un display de 6 inch cu rezoluție Full HD, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Mediatek va livra cantități mici din noul său chipset până la finalul acestei luni și se pare că G Five se număra printre companiile selectate. Primele telefoane cu acest CPU la bord se vor lansa "înainte de luna decembrie", după cum aflăm de la Mediatek, iar cu puțin noroc poate vom vedea și un Allview de acest gen. Pentru cei care se intreaba, acesta este un setup 8 core veritabil, nu dual quad core ca la Samsung Exynos Octa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×