Un nou telefon LG din seria "Black Label", inrudit cu Chocolate si Shine

2.610 ori
<b>Un nou telefon LG din seria "Black Label", inrudit cu Chocolate si Shine</b>LG lanseaza urmasul popularelor Chocolate si Shine, prin intermediul unui al treilea terminal din seria "Black Label", destinat succesului chiar inainte de lansare. Numele sau modelul sau nu sunt cunoscute inca, dar putem admira handsetul in imaginea de...

LG lanseaza urmasul popularelor Chocolate si Shine, prin intermediul unui al treilea terminal din seria "Black Label", destinat succesului chiar inainte de lansare.

Numele sau modelul sau nu sunt cunoscute inca, dar putem admira handsetul in imaginea de mai sus. Telefonul pare mai "serios" decat primele 2, fiind dotat cu o camera de 5 megapixeli si cu finisaje din fibra de carbon si sticla. In afara de aceste feature-uri nu se cunosc prea multe despre acest nou-venit, de vreme ce LG isi mentine secretomania in privinta handsetului sau. Vom vedea cu siguranta teasere pe YouTube sau fotomodele asiatice cu telefonul in mana pozand pentru public.

Conform celor de la Gizmodo, handsetul va fi lansat in data de 24 aprilie, in Europa, dar banuim ca data se poate schimba, iar ceea ce ne intereseaza acum este o lista de specificatii versus pretul terminalului. Nu in fiecare zi avem sansa sa vedem un telefon care intra in rand cu Chocolate si Shine, 2 dintre modelele cele mai de succes de la LG. Va reusi noul "Black Label" sa pastreze traditia seriei? Vom afla peste cateva saptamani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×