Detalii despre telefonul Hummer HT2

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.116 ori
<b>Detalii despre telefonul Hummer HT2</b>Stiti probabil ca masinile Hummer nu sunt chiar cele mai nepoluante din lume, dar totusi automobilele reusesc sa-si pastreze popularitatea, fiind preferate de staruri, in special de cele din SUA. Brandul a evoluat atat de mult, incat a dat nastere si unei...

Stiti probabil ca masinile Hummer nu sunt chiar cele mai nepoluante din lume, dar totusi automobilele reusesc sa-si pastreze popularitatea, fiind preferate de staruri, in special de cele din SUA. Brandul a evoluat atat de mult, incat a dat nastere si unei linii de telefoane, care include si modelul HT2 din imaginea urmatoare:

Hummer HT2 rezista 500 de ore in standby dovedind o capacitate impresionanta a bateriei sale, aproape la fel de impresionanta ca si duritatea vehiculului cu care imparte brandul. In mod surprinzator telefonul este un dual SIM, dotat cu o camera de 2 megapixeli, suport pentru playback MP3, conectivitate Bluetooth, memorie interna de 11MB, slot pentru carduri microSD si display TFT color de 256.000 de culori la o rezolutie de 176 x 220 pixeli.

HT2 va fi lansat in Rusia catre finalul acestui an la un pret neanuntat inca. Dupa ce am vazut telefoane branduite Porsche si Ferrari, acum si Hummer beneficiaza de propria linie de handseturi. Si Lamborghini ne-a onorat cu un handset, in vreme ce putem doar spera ca Dacia noastra isi va imprumuta numele, macar unui low-end produs in premiera la Jucu de catre Nokia.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×