Telefon pentru copii de la Nokia, un concept cu tasta Batman/agenda?

4.220 ori
<b>Telefon pentru copii de la Nokia, un concept cu tasta Batman/agenda?</b>Dupa ce ne saturam de admirat telefoane Prada si iPhone-uri, vine uneori momentul pentru acele handseturi create pentru juniori, cu lookul lor copilaresc si functiile lor de baza. Un astfel de concept soseste de la designerul Cromosoma 23, sub forma unui...

Dupa ce ne saturam de admirat telefoane Prada si iPhone-uri, vine uneori momentul pentru acele handseturi create pentru juniori, cu lookul lor copilaresc si functiile lor de baza. Un astfel de concept soseste de la designerul Cromosoma 23, sub forma unui terminal Nokia destinat copiilor.

Ce ne amuza/uimeste din primele secunde este butonul central din partea frontala a telefonului, care aminteste de simbolul lui Batman, dar care la o privire mai atenta se dovedeste a fi o agenda telefonica. Ar fi fost totusi mai interesant sa fie un "buton Batman", a carui functie nu ne-o putem imagina, dar pe care un fan Cartoon Network ar fi inteles-o. Revenind la telefonul concept Nokia, acesta are un design sexy, desi dimensiunile sale sunt cam mari chiar si pentru un telefon destinat copiilor.

La urma urmei pana si "juniorul" s-a obisnuit cu un PSP, DS sau iPhone si ar avea pretentia la macar un mid-end, pentru a debuta in industria mobila facand onoare "cultului" designului si al erei touchscreen. Banuim, totusi, ca acest telefon se adreseaza mai degraba copiilor cu varste mai mici de 7 ani, in special daca aruncam o privire la tastele sale, cu simboluri in forma de persoane.

Sursa: Concept Phones

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×