Un nou telefon Motorola Își face apariția, Înrudit cu RAZR, dar cu ecran mai mare

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.179 ori
<b>Un nou telefon Motorola Își face apariția, Înrudit cu RAZR, dar cu ecran mai mare</b>Motorola pare a fi gata să treacă la următorul nivel când vine vorba de smartphone-uri, astfel că vedem că pregătesc un handset cu ecran mai mare decât Droid RAZR. Observ și că terminalul e ușor înrudit cu RAZR, din câte arata designul....

Motorola pare a fi gata să treacă la următorul nivel când vine vorba de smartphone-uri, astfel că vedem că pregătesc un handset cu ecran mai mare decât Droid RAZR. Observ și că terminalul e ușor înrudit cu RAZR, din câte arata designul.

Fotografia provine de pe forumul Phone HK, care indică faptul că avem de-a face cu un telefon cu ecran de 4.6 inch cu rezoluție HD, iar lângă el vedeți și un RAZR de dragul comparației. Brandingul Verizon sugerează o lansare în State, iar zvonurile afirmă că telefonul se va numi Droid Fighter, un nume care apăruse și în documentele Verizon care au ajuns pe web la ultima scurgere de informații. Mai aflăm și că acest device ar urma să fie lansat la mijlocul lui aprilie și că Droid Fighter va avea butoane capacitive sub ecran, după modelul lui Galaxy Nexus.

Acesta ar deveni primul smartphone Motorola lansat direct cu Android 4.0 ICS, deci o premieră binevenită. E posibil ca acest model să împrumute și bateria de 3300 mAh a lui Droid RAZR MAXX, care ar fi binevenită, mai ales că oferă o durată de funcționare foarte mare, iar dacă telefonul este unul LTE, acest aspect e cu mult mai important. Se pare că până la urmă acesta va fi un soi de RAZR cu ecran mai mare dacă vreți, deci ar fi al treilea model din această "serie" în doar 6 luni. Cum va arăta oare următorul RAZR?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×