Cadouri MWC 2012 - Azi premii de excepție de la Microsoft, iar mâine Împărțim mascote Android de pluș de la Google România

1.777 ori
<b>Cadouri MWC 2012 - Azi premii de excepție de la Microsoft, iar mâine Împărțim mascote Android de pluș de la Google România</b>Azi continuăm seria de concursuri "Standuri la MWC", cu penultimul din serie, "Standul Windows Phone". Le-am povestit celor de la Microsoft România despre acțiunea noastră de împărțit cadouri cititorilor fideli și le-a plăcut ideea, astfel că...

Azi continuăm seria de concursuri "Standuri la MWC", cu penultimul din serie, "Standul Windows Phone". Le-am povestit celor de la Microsoft România despre acțiunea noastră de împărțit cadouri cititorilor fideli și le-a plăcut ideea, astfel că ne-au surprins cu niște cadouri de excepție!

  • Microsoft Touch mouse (3KJ-00004)
  • Ms Arc Keyboard (J5D-00015)
  • Microsoft Express mouse (T2J-00010)
  • Microsoft Explorer Touch mouse (U5K-00013)
  • Microsoft LifeCam Studio (Q2F-00004)
  • Microsoft Express mouse (T2J - 00004)

Regulamentul de participare rămâne același ca și în cazul celorlalte premieri, cu o singură modificare! în mailul pe care ni-l trimiteți cu dovada capturilor de ecran ale retweet-urilor și share-urilor voastre, respectiv cu link-urile către acestea și ora la care ați efectuat tweetul, mai trebuie să atașați o fotografie cu cel puțin un produs Microsoft pe care-l dețineți.

Acesta poate fi o licență de Windows, un telefon Windows Phone, Xbox, mouse, orice, dar să fie produs de Microsoft. Atenție însă, fotografia cu produsul Microsoft trebuie făcută astfel încât să se vadă clar în fundal sigla site-ului Mobilissimo, astfel vom putea evita încercările de fraudare a concursului! Primii 5 concurenți care îndeplinesc criteriile, vor putea alege cadoul in ordinea în care au dat retweeturile.

Regula primului retweet rămâne deci în vigoare, dar va trebui să atașați în mod obligatoriu imaginea mai sus menționată în mail, altfel participarea voastră se va considera nulă din oficiu. Articolul cu "Standul Windows Phone la MWC 2012" pe care trebuie să-l promovați, va fi publicat astăzi pâna la ora 23:59.

Mâine e ultima zi de prezentare de standuri Mobile World Congress 2012 și încheiem seria de prezentări cu "Standul Google" și cadourile primite de la Google România.

Vă reamintim că ne puteți urmări informațiile prin Twitter, Facebook, Google+, YouTube, RSS Feed și nu în ultimul rând instalând aplicațiile mobilissimo pentru Android sau telefoane Nokia cu Symbian.

Succes!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×