Un nou telefon Sharp cu Android - să fie acesta următorul Sidekick?

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.766 ori
<b>Un nou telefon Sharp cu Android - să fie acesta următorul Sidekick?</b>Două manii au avut americanii când vine vorba de telefoane mobile: Sidekick și Motorola RAZR, asta dacă nu punem la socoteală și recenta pasiune pentru iPhone. Ei bine, faimosul Sidekick ar putea avea un urmaș în plus, în afară de modelul 4G...

Două manii au avut americanii când vine vorba de telefoane mobile: Sidekick și Motorola RAZR, asta dacă nu punem la socoteală și recenta pasiune pentru iPhone. Ei bine, faimosul Sidekick ar putea avea un urmaș în plus, în afară de modelul 4G fabricat de Samsung. Este vorba despre misteriosul telefon din imaginea de mai jos:

Acest terminal este fabricat de Sharp, rulează Android și nu are încă un nume oficial. Sursa acestei imagini afirmă că produsul este destinat operatorului T-Mobile USA și că vine cu un display touch HVGA de 3.2 inchi, conectivitate GSM/WCDMA, WiFi, GPS și o cameră foto în partea din spate. Observați și prezența tastaturii QWERTY glisante, atuul principal al unui Sidekick.

Aceeași sursă a acestei scăpări garantează autenticitatea handsetului și faptul că el urmează să ajungă pe piața nord-americană. în lipsa altor detalii, luăm informațiile de bune și ne declarăm invidia pentru adolescentul american de rând, care are o pasiune pentru acest format de telefon disponibil doar local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×