eMAG.ro te duce în Matrix după o căutare cu termenii "vreau să ştiu adevărul" (Video)

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Mobile fun 2.036 ori
<b>eMAG.ro te duce în Matrix după o căutare cu termenii "vreau să ştiu adevărul" (Video)</b>Nu doar Android sau jocurile au easter egg-uri, ci şi unele magazine online, ba chiar unele de la noi. Spre exemplu o căutare pe eMAG.ro semnalata recent pe Reddit ne-a dus direct în... Matrix

Nu doar Android sau jocurile au easter egg-uri, ci şi unele magazine online, ba chiar unele de la noi. Spre exemplu o căutare pe eMAG.ro semnalata recent pe Reddit ne-a dus direct în... Matrix.

Astfel, dacă intraţi pe eMAG.ro şi scrieţi în bara de căutare, acolo unde căutaţi de obicei produsele cuvintele "vreau să ştiu adevărul" va porni o animaţie care vă va umple ecranul de celebrul cod verzui ce pare a "curge" ca în Matrix. Un Easter Egg haios şi nerdy, deşi dacă mă întrebaţi pe mine, fraza de căutare mă duce mai degrabă cu gândul la X Files.

eMAG: „vreau să ştiu adevărul”

Această animaţie a fost confirmată până acum drept afişabila în Internet Explorer, Firefox, Chrome şi Safari şi sunt şi utilizatori de pe Android care au confirmat-o. Nu ştim de cât timp a implementat eMAG.ro acest mecanism şi ce alte easter egg-uri mai ascunde site-ul lor, dar tare ne intrigă acest lucru. Aniversarea eMAG e în decembrie, deci nu e cazul de aşa ceva.

Poate vine o nouă mega promoţie de vară cu premii maşini BMW? Sau poate programatorilor eMAG.ro le place tare mult de Neo și Morpheus... Puteți iniția animația direct de aici (link de afiliat).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×