eMAG.ro te duce în Matrix după o căutare cu termenii "vreau să ştiu adevărul" (Video)

2.109 ori
<b>eMAG.ro te duce în Matrix după o căutare cu termenii "vreau să ştiu adevărul" (Video)</b>Nu doar Android sau jocurile au easter egg-uri, ci şi unele magazine online, ba chiar unele de la noi. Spre exemplu o căutare pe eMAG.ro semnalata recent pe Reddit ne-a dus direct în... Matrix

Nu doar Android sau jocurile au easter egg-uri, ci şi unele magazine online, ba chiar unele de la noi. Spre exemplu o căutare pe eMAG.ro semnalata recent pe Reddit ne-a dus direct în... Matrix.

Astfel, dacă intraţi pe eMAG.ro şi scrieţi în bara de căutare, acolo unde căutaţi de obicei produsele cuvintele "vreau să ştiu adevărul" va porni o animaţie care vă va umple ecranul de celebrul cod verzui ce pare a "curge" ca în Matrix. Un Easter Egg haios şi nerdy, deşi dacă mă întrebaţi pe mine, fraza de căutare mă duce mai degrabă cu gândul la X Files.

eMAG: „vreau să ştiu adevărul”

Această animaţie a fost confirmată până acum drept afişabila în Internet Explorer, Firefox, Chrome şi Safari şi sunt şi utilizatori de pe Android care au confirmat-o. Nu ştim de cât timp a implementat eMAG.ro acest mecanism şi ce alte easter egg-uri mai ascunde site-ul lor, dar tare ne intrigă acest lucru. Aniversarea eMAG e în decembrie, deci nu e cazul de aşa ceva.

Poate vine o nouă mega promoţie de vară cu premii maşini BMW? Sau poate programatorilor eMAG.ro le place tare mult de Neo și Morpheus... Puteți iniția animația direct de aici (link de afiliat).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×