Iată primul telefon Windows Phone Mango! Acer W4 surprins la Computex! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.810 ori
<b>Iată primul telefon Windows Phone Mango! Acer W4 surprins la Computex! (Video)</b>La puțin timp după detalierea lui Windows Phone Mango, iată și primul terminal cu acest OS, care își face apariția în cadrul Computex 2011. La Taipei Acer W4 a fost una dintre vedetele showului, dar din păcate doar în varianta plastificată,...

La puțin timp după detalierea lui Windows Phone Mango, iată și primul terminal cu acest OS, care își face apariția în cadrul Computex 2011. La Taipei Acer W4 a fost una dintre vedetele showului, dar din păcate doar în varianta plastificată, deci nu chiar smartphone-ul "în carne și oase".

Primul telefon cu Windows Phone Mango la bord folosește un display touch de 3.6 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor Qualcomm MSM8255 de 1 GHz și până la 8 GB memorie internă. Dotările sale mai includ și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și suport DLNA. Nimic nou până acum, dacă nu punem la socoteală funcțiile noi ale sistemului de operare.

Iată primul telefon Windows Phone Mango! Acer W4 surprins la Computex! (Video)

La capitolul conectivitate, Acer W4 suportă Bluetooth 2.1, WiFi 802.11 b/g/n și 3G, în variante HSPA 850/1900 și HSPA 900/2100. în ce privește designul, terminalul are o parte din spate curbată și amintește vag de partea frontală a lui Dell Venue Pro și Samsung Omnia 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×