Un nou telefon ZTE cu ecran de 5 inch primeşte certificarea TENAA, aduce mult cu Huawei P8

849 ori
<b>Un nou telefon ZTE cu ecran de 5 inch primeşte certificarea TENAA, aduce mult cu Huawei P8</b>Cei de la ZTE par a pregăti un terminal mobil nou, care tocmai a primit certificarea TENAA. El aduce cu Huawei P8 destul de mult şi poate fi admirat mai jos. Acest model vine cu un ecran de 5 inch şi dotări midrange. &nbsp; Handsetul nu are mai mult...

Cei de la ZTE par a pregăti un terminal mobil nou, care tocmai a primit certificarea TENAA. El aduce cu Huawei P8 destul de mult şi poate fi admirat mai jos. Acest model vine cu un ecran de 5 inch şi dotări midrange.

Handsetul nu are mai mult de un nume de cod deocamdată: ZTE S2010. El măsoară 7.4 mm în grosime şi are un design simplu şi angular. Printre dotările sale se număra un display 720p de 5 inch, un procesor octa core de 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Că OS avem aici Android 5.1.0, iar pe partea de conectivitate el aduce GSM, TD-SCDMA şi LTE.

Noul model va sosi pe alb sau auriu şi va cântări 124 de grame. Nu avem încă un preţ, dar putem specula că ZTE va vinde acest smartphone la un preţ sub 300 de dolari, având în vedere dotarile sale. Mă intrigă lipsa de orificii în zona din spate şi probabil că difuzoarele se află jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×