Telefoanele Ramos MOS3 şi R10 primesc certificarea TENAA, cu corpuri metalice şi scanner de amprente; MOS3 vine cu baterie de 4100 mAh

818 ori
<b>Telefoanele Ramos MOS3 şi R10 primesc certificarea TENAA, cu corpuri metalice şi scanner de amprente; MOS3 vine cu baterie de 4100 mAh</b>Agenția chineză TENAA ne dezvăluie aproape zilnic smartphone-uri ce încă nu au fost lansate oficial, cum este și cazul modelelor Ramos MOS3 și R10, telefoane proaspăt certificate. Avem de-a face cu modele cu carcase metalice și scanner de amprente

Ramos nu este doar numele celui mai bun fundaş de la Real Madrid, ci şi un brand producător de terminale mobile din China. El se ocupa mai degrabă cu tablete în ultimii ani, până a făcut trecerea la smartphone-uri anul trecut. Azi descoperim încă două modele ale sale, certificate de către TENAA. Numele lor este Ramos MOS3 şi Ramos R10.

Teaserele cu privire la aceste modele indică o lansare în "zodia taurului", adică între 20 aprilie şi 20 mai, deci cel mai probabil în următoarele 3 săptămâni cândva. MOS3 se vrea a fi un model high end, cu un design ce aminteşte puţin de un Meizu şi un iPhone 6 Plus. Handsetul măsoară 8 mm în grosime, cântăreşte 175 de grame şi are decupaje clasice pentru antene.

La bord se afla un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core de 2 GHz, 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Primim şi o cameră de 13 MP în spate şi frontală de 8 MP, plus o baterie generoasă de 4100 mAh. Telefonul are şi port USB type C, iar trecând la Ramos R10, el vine cu o talie de 7.6 mm, cântăreşte 136 de grame şi are tot sasiu metalic.

Nuanţa sa roz pare interesantă, iar la bord se afla un display HD de 5 inch, procesor quad core de 1.3 GHz, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Camera din spate este de 8 megapixeli, cea frontală de 5 MP şi avem parte şi de o baterie de 2300 mAh. Aşteptam acum şi preţuri şi o lansare dedicată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×