Sharp începe producţia în masă de panouri in-cell touch pentru smartphone-uri

1.300 ori
<b>Sharp începe producţia în masă de panouri in-cell touch pentru smartphone-uri</b>Sharp a anunţat debutul producţiei de panouri pentru ecrane de smartphone de tip in-cell touch. Aceasta a debutat &icirc;n luna curentă, iar tehnologia in-cell touch este cea care integrează senzorul touch &icirc;n LCD, reduc&acirc;nd grosimea...

Sharp a anunţat debutul producţiei de panouri pentru ecrane de smartphone de tip in-cell touch. Aceasta a debutat în luna curentă, iar tehnologia in-cell touch este cea care integrează senzorul touch în LCD, reducând grosimea ecranului.

La ora actuală, majoritatea smartphone-urilor includ un LCD cu senzorul touch ataşat, separat. Abordarea Sharp oferă mai multă libertate de design producătorilor de handseturi şi le permite să scadă şi grosimea telefoanelor. Noul tip de ecran e produs la fabrica Sharp Mie numărul 3 şi se bazează pe tehnologie LTPS. Modulul LCD încorporează acum atât circuitele drive-ului LCD, cât şi circuitele senzorului touch.

Sharp ia în calcul extinderea producţiei la fabrica Kameyama numărul 2, pentru a face faţă cererilor de panouri de nouă generaţie. Aceeaşi companie lucrează şi la panouri touch in-cell de dimensiune medie pentru tablete şi notebook-uri. Evident, tehnologia IGZO este promovată de Sharp, având avantajul consumului redus şi luminozităţii ridicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×