Un posibil Samsung Galaxy S5 Mini apare pe web cu procesor Snapdragon 800, ecran HD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 741 ori
<b>Un posibil Samsung Galaxy S5 Mini apare pe web cu procesor Snapdragon 800, ecran HD</b>Un terminal interesant de la Samsung și-a făcut apariția sub formă de profil user agent, iar speculațiile afirmă că acesta ar putea fi un model mini. E posibil să fie vorba chiar de Samsung Galaxy S5 Mini, iar mai multe detalii aflăm mai jos....

Un terminal interesant de la Samsung și-a făcut apariția sub formă de profil user agent, iar speculațiile afirmă că acesta ar putea fi un model mini. E posibil să fie vorba chiar de Samsung Galaxy S5 Mini, iar mai multe detalii aflăm mai jos.

Acest model ar putea fi un răspuns pentru Sony Xperia Z1 Compact, dacă ne uităm la dotările sale. Apărut sub numele de cod SM-G750A, terminalul are un display 720p și un procesor de 2.3 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 800. Astfel, ni se indică faptul că acest handset are un ecran modest, dar dotări de top în rest, atribute specifice unui Mini.

Litera A de la finalul numelui confirma faptul că noul venit e o versiune AT&T de telefon și mai aflăm că rulează Android 4.3 deocamdată. Evident, e posibil ca acesta să fie doar un prototip cu versiune HD de ecran, iar modelul final să aibă un full HD, deci nu ne facem speranțe prea mari. Cum vă suna un Galaxy S5 Mini pe măsura lui Xperia Z1 Compact?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×