Un potenţial ASUS ZenFone 3 cu ecran de 5.9 inch primeşte primele benchmark-uri

872 ori
<b>Un potenţial ASUS ZenFone 3 cu ecran de 5.9 inch primeşte primele benchmark-uri</b>Pe măsură ce ne apropiem de MWC 2016, tot mai multe companii &icirc;nregistrează scăpări ale viitoarelor lor terminale mobile, iar azi descoperim indicii cu privire la un posibil ASUS ZenFone 3. Terminalul a&nbsp;apărut &icirc;n benchmark-uri pentru...

Pe măsură ce ne apropiem de MWC 2016, tot mai multe companii înregistrează scăpări ale viitoarelor lor terminale mobile, iar azi descoperim indicii cu privire la un posibil ASUS ZenFone 3. Terminalul a apărut în benchmark-uri pentru început.

Zvonurile vorbesc despre o lansare a acestui model în mai, cu scanner de amprente de la bord şi port USB Type-C. Una dintre variantele acestui terminal, cu numele de cod Z010DD a primit un test în GFX Bench, unde a fost descoperit rulând Android 6.0 Marshmallow şi dotat cu un ecran de 5.9 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli.

 Un potenţial ASUS ZenFone 3 cu ecran de 5.9 inch primeşte primele benchmark-uri

E foarte posibil ca aceasta să nu fie varianta cea mai high end de ZenFone 3, de vreme ce modelul cel mai bine dotat ZenFone 2 avea un ecran Full HD de 5.5 inch şi 4 GB RAM, ambele dotări peste ceea ce vedem aici (3 GB RAM si ecran HD). La bordul noului venit se afla un procesor Snapdragon 615, ceea ce iarăşi nu sună a high end. E posibil ca ASUS să ne ofere si un flagship în acest an, poate chiar un model cu CPU Snapdragon 820, 4 GB RAM şi ecran Quad HD.

Personal aş vrea să văd şi ecrane mai luminoase decât pe modelele ZenFone 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×