Mega telefonul de 7 inch Philips S711L primeşte certificarea TENAA

1.055 ori
<b>Mega telefonul de 7 inch Philips S711L primeşte certificarea TENAA</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd am scris despre un telefon Philips, mai ales unul din gama Xenium. Ei bine, un nou model al companiei e subiect de ştire azi, primind certificarea autorităţii TENAA. Numele său este Philips S711L şi poate fi văzut...

A trecut ceva vreme de când am scris despre un telefon Philips, mai ales unul din gama Xenium. Ei bine, un nou model al companiei e subiect de ştire azi, primind certificarea autorităţii TENAA. Numele său este Philips S711L şi poate fi văzut mai jos.

Avem de-a face aici cu unul dintre acele "mega telefoane", cu diagonală de 7 inch şi promisiunea unei baterii de top. Handsetul a fost certificat pe 13 ianuarie şi vine cu un display Full HD de 7 inch, suport LTE şi o grosime rezonabilă, de 8.5 mm. Greutatea sa de 260 grame nu e rea şi la bord se afla 3 GB RAM, dar şi un procesor octa core tactat la 1.3 GHz, fie un MediaTek, fie un Snapdragon.

Printre dotări se mai numără şi Android 5.1, 32 GB stocare, o cameră de 13 megapixeli în spate şi frontală de 8 MP. Handsetul vine cu slot microSD, Bluetooth, WiFi şi GPS. Dacă e vorba de un model Xenium, ne aşteptam la o baterie uriaşă aici, poate chiar peste ceea ce oferă modelele Gionee din ultimul an. Cândva Philips era regele categoriei battery phone, dar a fost surclasat de rivalii din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×