Un potenţial Samsung Galaxy S6 Mini are specificaţiile listate în GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.063 ori
<b>Un potenţial Samsung Galaxy S6 Mini are specificaţiile listate în GFXBench</b>&Icirc;n vreme ce HTC a decis să nu ne ofere o versiune Mini a lui HTC One M9, Samsung ar putea să lanseze o astfel de varianta pentru Galaxy S6 şi de ce nu şi pentru Galaxy S6 Edge. Ei bine, un potenţial Mini de acest tip a apărut &icirc;n...

În vreme ce HTC a decis să nu ne ofere o versiune Mini a lui HTC One M9, Samsung ar putea să lanseze o astfel de varianta pentru Galaxy S6 şi de ce nu şi pentru Galaxy S6 Edge. Ei bine, un potenţial Mini de acest tip a apărut în GFXBench.

Faimosul benchmark listează dotările unui telefon cu nume de cod Samsung SM-G9198, ale cărui dotări pot fi uşor asociate unui model Mini de generaţie nouă. Avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 4.6 inch, cu rezoluţie de 1280 x 768 pixeli, iar la bord regăsim procesorul hexa core Qualcomm Snapdragon 808, tactat la 1.8 GHz. El a debutat pe LG G4, cu performanţe destul de bune.

Telefonul mai aduce şi GPU Adreno 418, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră de 16 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Nu ne aşteptăm ca senzorul foto să fie fix acelaşi de pe Galaxy S6, ci mai degrabă unul mai modest. În schimb experienta software ar trebui să fie exact ca pe modelul flagship.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×