O serie de prime imagini cu ZTE Nubia X8 ajung pe web însoțite de specificații

942 ori
<b>O serie de prime imagini cu ZTE Nubia X8 ajung pe web însoțite de specificații</b>Iată că imediat după lansarea oficială a lui Nubia Z9, chinezii de la ZTE pregătesc alte noi modele de terminale cu dotări high-end. Un astfel de exemplu este și ZTE Nubia X8, smartphone despre care nu am auzit nimic p&acirc;nă &icirc;n acest...

Iată că imediat după lansarea oficială a lui Nubia Z9, chinezii de la ZTE pregătesc alte noi modele de terminale cu dotări high-end. Un astfel de exemplu este și ZTE Nubia X8, smartphone despre care nu am auzit nimic până în acest moment în care telefonul ni se dezvăluie în imagini și specificații.

Din câte aflăm prin intermediul rețelei de socializare Weibo, acest smartphone va fi unul de tip phablet cu display de 6 inch, cel mai probabil cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare și un scanner pentru amprente situat pe partea din spate chiar sub senzorul camerei foto.

ZTE Nubia X8

Alte dotări includ prezența unui slot pentru carduri microSD, o baterie de 5.120 mAh și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. ZTE Nubia X8 sosește cu 4G LTE, 3G, WiFi și standardul Bluetooth 4.0. Datorită ecranului de 6 inch și a bateriei uriașe, greutatea acestuia ajunge la 201 grame și la o talie de 7.9 mm.

ZTE Nubia X8

Privind asupra carcasei, observăm o construcție uni-body ce include metal și câteva inserții din plastic pentru antene ca și modelele HTC One recent lansate. Rămâne de văzut dacă ZTE va anunța curând acest nou smartphone, sau dacă vom mai avea de așteptat până la debutul său oficial.

ZTE Nubia X8

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×