29 iulie este data la care Windows 10 va fi lansat comercial pe piață; iată cum putem rezerva o versiune gratuită a sa

2.253 ori
<b>29 iulie este data la care Windows 10 va fi lansat comercial pe piață; iată cum putem rezerva o versiune gratuită a sa</b>De ceva timp, Microsoft ne oferă posibilitatea să testăm Windows 10 at&acirc;t pe telefoanele mobile, c&acirc;t și pe platforma desktop. Această nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de către Microsoft aduce la pachet printre altele și...

De ceva timp, Microsoft ne oferă posibilitatea să testăm Windows 10 atât pe telefoanele mobile, cât și pe platforma desktop. Această nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de către Microsoft aduce la pachet printre altele și butonul de start a cărui lipsă a fost simțită de mulți utilizatori odată cu upgrade-ul către Windows 8.

Astăzi aflăm faptul că Windows 10 va fi lansat comercial pe data de 29 iulie, cu posibilitatea de pre-comandă a sa încă de astăzi. De asemenea, putem face upgrade la Windows 10 în mod complet gratuit, o pagină web a acestui serviciu fiind disponibilă și în limba română chiar aici.

În cazul în care avem activată opțiunea de update automat a sistemului de operare instalat pe computer (Windows 7 / 8 / 8.1), vom primi o notificare în partea de jos a ecranului de unde ne putem rezerva upgrade-ul la Windows 10. Printre noutățile aduse de acest OS se numără și prezența asistentului vocal Cortana, respectiv a browser-ului Microsoft Edge.

Veți apela la acest upgrade gratuit pentru Windows 10?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×