Un proiect eșuat Într-un soi de Kickstarter revine la viață sub formă de telefon În China (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.298 ori
<b>Un proiect eșuat Într-un soi de Kickstarter revine la viață sub formă de telefon În China (Video)</b>Quasar IV e un proiect de pe Indiegogo, care e un soi de Kickstarter, adică o zonă unde diferite companii și profesioniști își expun proiectele, în scopul obtinerii de finanțare (crowdfunding). Ei bine, Quasar e ca și eșuat, deoarece are mai...

Quasar IV e un proiect de pe Indiegogo, care e un soi de Kickstarter, adică o zonă unde diferite companii și profesioniști își expun proiectele, în scopul obtinerii de finanțare (crowdfunding). Ei bine, Quasar e ca și eșuat, deoarece are mai puțin de o săptămână pentru a atinge ținta imposibilă de 3 milioane de dolari... dar există speranță pentru proiect!

Quasar IV este un telefon produs de o companie numită QSAlpha, care se bazează aici pe un sistem de super criptare pentru acest device. Producătorul a trebuit să apeleze la alte surse pentru venituri atunci când IndieGogo nu a funcționat și se pare că ar fi stârnit interesul celui mai mare operator de telefonie din lume, China Mobile.

Un proiect eșuat Într-un soi de Kickstarter revine la viață sub formă de telefon În China (Video)​

Handsetul intră în producție aparent și se va livra în a doua jumătate a anului viitor. Aflați că acest terminal vine cu 64 sau 128 GB de memorie internă criptată, împreună cu 128 GB stocare în cloud, Android 4.3 drept OS, dar sub formă personalizată și numită QuaOS. Alte dotări includ un display IGZO de 5 inch, cu rezoluție Full HD, un procesor quad core de 2.3 GHz, 3 GB RAM și o cameră duală de 13 MP în spate, utilizată pentru funcții augmented reality.

în fine, avem parte și de o baterie de 3300 mAh și certificare IP57 pentru rezistența la apă și praf. Cum vă suna acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×