iPhone 5s și iPhone 5c disponibile și În oferta eMAG.ro, al doilea Într-o varietate de culori

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.706 ori
<b>iPhone 5s și iPhone 5c disponibile și În oferta eMAG.ro, al doilea Într-o varietate de culori</b>După ce am aflat cu câteva zile în urmă că România se află în valul 2 de lansare pentru noile modele iPhone, începând cu 25 octombrie, iată că handseturile ajung și la eMAG.ro, într-o varietate de culori. &nbsp; &nbsp; Ieri Orange, Vodafone...

După ce am aflat cu câteva zile în urmă că România se află în valul 2 de lansare pentru noile modele iPhone, începând cu 25 octombrie, iată că handseturile ajung și la eMAG.ro, într-o varietate de culori.

Ieri Orange, Vodafone și Cosmote România au confirmat disponibilitatea celor două terminale în ofertele lor, începând cu data de 25, dar fără a indica prețuri. între timp la eMAG.ro găsim iPhone 5s în versiunea de 16 GB Space Grey, sau cea de 32 GB sau 64 GB pe aceeași nuanță. Prețurile pornesc de la 3.599 lei și ajung la 3.999 lei și 4.499 lei pentru stocare în plus.

Deocamdată nici urmă de varianta Gold sau cea alb/argintie a acestui handset. în schimb, iPhone 5c se găsește la eMAG.ro pe albastru, roz, verde sau alb, pornind de la prețul de 2.799 lei pentru varianta de 16 GB. După cum probabil știți deja, iPhone 5s a primit deja un review detaliat de la colegul Alex, iar recenzia poate fi urmărită mai jos.

Care dintre aceste modele vă tentează mai mult și pe ce culoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×