Nokia Lumia 2520 Își face apariția Într-o randare pentru presă, În varianta albastru cyan

1.420 ori
<b>Nokia Lumia 2520 Își face apariția Într-o randare pentru presă, În varianta albastru cyan</b>Nokia Lumia 2520, tableta cunoscută pentru o vreme drept Sirius și-a făcut apariția astăzi într-o nouă imagine, într-o variantă de culoare albastru cyan. Terminalul poate fi văzut mai jos, iar autorul scăpării este că de obicei @evleaks....

Nokia Lumia 2520, tableta cunoscută pentru o vreme drept Sirius și-a făcut apariția astăzi într-o nouă imagine, într-o variantă de culoare albastru cyan. Terminalul poate fi văzut mai jos, iar autorul scăpării este că de obicei @evleaks.

Suntem la doar 10 zile distanță de evenimentul Nokia din Abu Dhabi, în cadrul căruia vor debuta această tabletă și phabletul Lumia 1520. Ambele au fost subiecte a numeroase scăpări și scurgeri de informații, cu fotografii și randari incluse. De această dată vedem tableta mai clar, cu un design ce aduce clar cu alte terminale din seria Lumia.

E vorba despre celebrul Fabula Design, dar aplicat la un terminal cu ecran de 10 inch. Ne așteptăm aici la o carcasă din policarbonat, culori vii pentru exteriorul terminalului, o cameră cu lentila Carl Zeiss, un procesor Qualcomm la interior, 2 GB RAM și Windows RT 8.1 drept OS. Vom afla mai multe peste nici 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×