Un prototip de smartphone Asus cu Windows Phone 7, surprins in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.227 ori
<b>Un prototip de smartphone Asus cu Windows Phone 7, surprins in actiune (Video)</b>Dupa ce am vazut cateva imagini cu telefonul WP 7 Samsung GT-i8700 si am aflat ca Microsoft sarbatoreste finalizarea OS-ului printr-o parada, iata ca descoperim un prototip Asus care graviteaza in jurul aceleiasi platforme. Acest handset a mai fost vazut...

Dupa ce am vazut cateva imagini cu telefonul WP 7 Samsung GT-i8700 si am aflat ca Microsoft sarbatoreste finalizarea OS-ului printr-o parada, iata ca descoperim un prototip Asus care graviteaza in jurul aceleiasi platforme. Acest handset a mai fost vazut si cu o luna in urma, cand a fost scapat pe web sub forma unei imagini.

Prezentarea sa este realizata de catre unul dintre angajatii Microsoft care se ocupa cu managementul aplicatiilor. Terminalul din clipul de mai sus merge pe aceeasi idee ca si restul modelelor WP 7: eleganta, carcasa neagra, ecran de mari dimensiuni si taste touch plasate sub acesta. Observam functiile navigationale si de socializare de pe acest model, plus o tastatura virtuala neagra foarte atractiva.

Descoperim si ca fotografiile stocate in serviciile de socializare si nu in memoria telefonului pot fi vizualizate sub forma de galerie si se incarca destul de rapid, un plus pentru WP 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×