HTC Desire Z, lansat pe 6 octombrie, va costa 200 de dolari

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.788 ori
<b>HTC Desire Z, lansat pe 6 octombrie, va costa 200 de dolari</b>Cunoscut drept T-Mobile G2 peste Ocean, handsetul HTC Desire Z a fost anuntat oficial cu cateva zile in urma, dar deocamdata doar pentru piata din SUA. Telefonul va debuta local in data de 6 octombrie, ruland Android 2.2 si cu un pret de 200 de dolari, ce...

Cunoscut drept T-Mobile G2 peste Ocean, handsetul HTC Desire Z a fost anuntat oficial cu cateva zile in urma, dar deocamdata doar pentru piata din SUA. Telefonul va debuta local in data de 6 octombrie, ruland Android 2.2 si cu un pret de 200 de dolari, ce include si un abonament T-Mobile pe 2 ani.

Considerat de multi urmasul direct al primului model Android, G1, acest terminal vine cu o tastatura glisanta QWERTY care arata destul de bine si nu ingroasa foarte mult handsetul. Sub carcasa se ascunde un procesor de 800 MHz, care desi nu se compara cu Snapdragon-ul de pe Droid X sau EVO 4G, a reusit sa obtina rezultate impresionante in testele benchmark.

Interfata lui Android 2.2 nu va fi customizata, o veste buna pentru fanii platformei Google care nu doresc o experienta neplacuta gen MOTOBLUR pe terminalele lor. Aflam si ca T-Mobile G2 este primul telefon HSPA+, atingand viteze de download de 21 Mbps. Aceasta este evident o limita teoretica si ne intrebam cand va sosi acest model si in tara noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×