Produse evoMAG.ro

HTC Desire Z, lansat pe 6 octombrie, va costa 200 de dolari

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.703 ori
<b>HTC Desire Z, lansat pe 6 octombrie, va costa 200 de dolari</b>Cunoscut drept T-Mobile G2 peste Ocean, handsetul HTC Desire Z a fost anuntat oficial cu cateva zile in urma, dar deocamdata doar pentru piata din SUA. Telefonul va debuta local in data de 6 octombrie, ruland Android 2.2 si cu un pret de 200 de dolari, ce...

Cunoscut drept T-Mobile G2 peste Ocean, handsetul HTC Desire Z a fost anuntat oficial cu cateva zile in urma, dar deocamdata doar pentru piata din SUA. Telefonul va debuta local in data de 6 octombrie, ruland Android 2.2 si cu un pret de 200 de dolari, ce include si un abonament T-Mobile pe 2 ani.

Considerat de multi urmasul direct al primului model Android, G1, acest terminal vine cu o tastatura glisanta QWERTY care arata destul de bine si nu ingroasa foarte mult handsetul. Sub carcasa se ascunde un procesor de 800 MHz, care desi nu se compara cu Snapdragon-ul de pe Droid X sau EVO 4G, a reusit sa obtina rezultate impresionante in testele benchmark.

Interfata lui Android 2.2 nu va fi customizata, o veste buna pentru fanii platformei Google care nu doresc o experienta neplacuta gen MOTOBLUR pe terminalele lor. Aflam si ca T-Mobile G2 este primul telefon HSPA+, atingand viteze de download de 21 Mbps. Aceasta este evident o limita teoretica si ne intrebam cand va sosi acest model si in tara noastra.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×