MWC 2011, gata sa premieze inovatiile din 2010

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 970 ori
<b>MWC 2011, gata sa premieze inovatiile din 2010</b>MWC 2011 va debuta in luna februarie a anului viitor, fiind posibil cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei comunicatiei de-a lungul anului. De obicei un astfel de eveniment marcheaza si anuntarea unor terminale de top, precum un nou iPhone, un nou...

MWC 2011 va debuta in luna februarie a anului viitor, fiind posibil cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei comunicatiei de-a lungul anului. De obicei un astfel de eveniment marcheaza si anuntarea unor terminale de top, precum un nou iPhone, un nou iPad sau un smartphone Nokia care sa schimbe peisajul actual in industria telecom.

In 2011, in data de 15 februarie va fi organizata decernarea premiilor Global Mobile 2011, iar inscrierile pentru acestea au inceput recent. Distinctiile vor fi acordate pentru excelenta si inovatie in industria comunicatiilor mobile. Printre categoriile premiate se numara cele mai bune aplicatii mobile, cea mai buna companie din domeniu, cea mai importanta inovatie, cel mai bun magazin de aplicatii si cel mai bun terminal mobil.

Companiile care doresc sa participe se pot inscrie aici pana pe 22 noiembrie. Printre numele mari care vor lua cuvantul in timpul MWC 2011 se numara Randall Stephenson, CEO AT&T, Li Yue presedinte si CEO China Mobile, Eric Schmidt, CEO Google, Paul Jacobs, CEO Qualcomm si Evan Williams, CEO Twitter.

Mai multe detalii despre MWC aflati de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×