Cubot Dinosaur și UMi Touch X - două phablet-uri cu dotări mid-range și prețuri de sub 130 dolari

1.442 ori
<b>Cubot Dinosaur și UMi Touch X - două phablet-uri cu dotări mid-range și prețuri de sub 130 dolari</b>Punem astăzi la cale un articol comparativ între două terminale de origine chineză ce impresionează prin raportul excelent preț-specificații. Printre acestea îl avem pe Cubot Dinosaur și pe UMi Touch X, smartphone-uri cu display de 5.5 inch, conectivitate

Printre brand-urile de origine chineză se află și Cubot, respectiv UMi - două companii ce reușesc să aducă pe piață smartphone-uri cu un raport excelent specificații-preț. Astăzi vă vom prezenta două phablet-uri de 5.5 inch regăsite în portofoliul acestor companii, modele ale căror prețuri nu trec de 130 dolari.

Cubot Dinosaur este unul dintre acestea, un adevărat monstru atunci când este pusă problema autonomiei. Avem parte de un terminal cu baterie de 4150 mAh, cu display HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), și procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.0 GHz. La interior se află un GPU Mali-T720, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

Conectivitatea 4G LTE este de asemenea prezentă, alături de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Telefonul ne mai oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, suport dual-SIM, A-GPS și o cameră frontală de 5 megapixeli cu deschidere f/2.8. Prețul acestui smartphone este de doar 119.99 dolari.

Trecem în revistă și modelul UMi Touch X - telefon ceva mai elegant ce sosește într-o carcasă uni-body din metal, fiind aplicat și un strat de sticlă 2.5D asupra panoului frontal. Primim tot un display de 5.5 inch, de această dată fiind vorba totuși despre un panou cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli).

Avem parte de un procesor quad-core MediaTek MT6735, de 2 GB RAM și de 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD de până la 128 GB. Touch X mai oferă o cameră foto principală Sony IMX219 de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, o baterie de 4000 mAh și un scanner de amprente. 

Din câte puteți observa, modelul Cubot Dinosaur este superior prin chip-ul de 3 GB memorie RAM și prin prețul ceva mai mic, în timp ce UMi Touch X se poate lăuda cu o rezoluție Full HD, și cu un scanner de amprente. Bateriile de pe cele două terminale sunt similare, la fel ca senzorii foto utilizați.

Aflați că UMi Touch X costă în acest moment doar 129.99 dolari pe site-ul EverBuying.net, retailer ce livrează produsele gratuit oriunde în lume. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×