Un startup american a creat pistolul cu 2 ţevi care se transformă în smartphone

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 461 ori
<b>Un startup american a creat pistolul cu 2 ţevi care se transformă în smartphone</b>&Icirc;ntr-o societate b&acirc;ntuită de violenţă şi atentate, o armă &icirc;n plus e ultimul lucru de care mai avem nevoie, dar totuşi un startup din SUA a reuşit să asocieze o astfel de unealtă de distrugere cu un smartphone. Compania se...

Într-o societate bântuită de violenţă şi atentate, o armă în plus e ultimul lucru de care mai avem nevoie, dar totuşi un startup din SUA a reuşit să asocieze o astfel de unealtă de distrugere cu un smartphone. Compania se numeşte Ideal Conceal şi a creat un pistol care se transformă în smartphone la nevoie.

Pistolul de calibru .380 cu ţeavă dublă poate glisa într-o ramă metalică şi să creeze aparenţa unui smartphone. Atunci când este închis trăgaciul şi mecanismul asociat sunt acoperite de mâner şi există chiar şi o imitaţie de cameră în spate. Acest device vine şi cu un clips pentru curele, iar Conceal e recomandat pentru purtare în buzunar sau poşete.

Produsul nu se află în producţie încă, dar creatorul său, Kirk Kjellberg afirmă că el va sosi pe piaţă la jumătatea anului, la un preţ de aproximativ 395 dolari. Startupul ar fi primit deja 2500 de mailuri de la persoane interesate de achiziţie. Nimic bun nu va ieşi din această iniţiativă... Pe când un smartphone care se transformă într-un instrument de salvat vieţi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×