Bateria lui iPhone SE ar fi peste cea a lui iPhone 6s şi Samsung Galaxy S7, conform primelor teste de stres

Autor:  | Publicat în:  Apple 962 ori
<b>Bateria lui iPhone SE ar fi peste cea a lui iPhone 6s şi Samsung Galaxy S7, conform primelor teste de stres</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de azi au debutat comenzile pentru iPhone SE şi toată lumea se &icirc;ntreabă &icirc;n ce măsură este acest model e superior lui iPhone 5s sau iPhone 6, dincolo de toate afirmaţiile Apple. Ei bine, un test al bateriei ne oferă...

Începând de azi au debutat comenzile pentru iPhone SE şi toată lumea se întreabă în ce măsură este acest model e superior lui iPhone 5s sau iPhone 6, dincolo de toate afirmaţiile Apple. Ei bine, un test al bateriei ne oferă o privire interesantă asupra longevităţii acestui handset.

Cei de la Wall Street Journal ar fi realizat un test de baterie al handsetului, care se descurcă excelent, atingând 10 ore de funcţionare în regim de "test de stres". Asta înseamnă navigarea pe multiple website-uri cu luminozitate uniformă, iar performanţa de 10 ore în acest mod de funcţionare o depăşeşte cu 2 ore pe cea a lui iPhone 6s, dar şi pe cea a lui iPhone 5s.

Durata "screen on" este cel mai clar indicator al consumului de baterie al unui smartphone. iPhone 5SE e și peste Galaxy S7 cu vreo 3 ore, de remarcat însă e diferenţa dintre ecrane ce e semnificativa: 5.1 inch şi rezoluţie Quad HD pentru modelul Samsung, versus 4 inch şi 1136 x 640 pixeli pentru iPhone SE.

WSJ mai menţionează şi că ecranul e inferior celui de pe iPhone 6s, nu doar ca rezoluţie şi ca mărime, ci şi la capitolul contrast şi lipsa a suportului 3D Touch. Aşteptăm acum şi noi un model la test.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×