LG G5 Lite primește acum și certificarea TENAA; smartphone cu 3 GB RAM și procesor octa-core

Autor:  | Publicat în:  LG 1.406 ori
<b>LG G5 Lite primește acum și certificarea TENAA; smartphone cu 3 GB RAM și procesor octa-core</b>Pe data de 21 martie aflam despre certificarea FCC obținută de către LG G5 Lite, o variantă ceva mai slabă din punct de vedere hardware a flagship-ului anunțat &icirc;n februarie. Ei bine, astăzi telefonul &icirc;n cauză primește și certificarea...

Pe data de 21 martieaflamdespre certificarea FCC obținută de către LG G5 Lite, o variantă ceva mai slabă din punct de vedere hardware a flagship-ului anunțat în februarie. Ei bine, astăzi telefonul în cauză primește și certificarea din partea TENAA, moment în care aflăm specificațiile sale complete.

Este vorba despre un terminal cu numele de serie H848, telefon ce ne oferă un display TFT de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor octa-core de 1.8 GHz (posibil Snapdragon 652), și 3 GB memorie RAM. Avem totodată senzorul foto dual compus dintr-o cameră de 8 megapixeli și o alta de 16 megapixeli.

Această variantă a lui LG G5 ne mai aduce un senzor frontal de 8 megapixeli, 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 64 GB, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Din punct de vedere al dimensiunilor, LG G5 Lite păstrează grosimea de 7.3 mm, oferind în schimb o greutate de 156 grame (vs. 159 grame - LG G5).

Așadar, nu ne mai rămâne decât să așteptăm anunțul celor de la LG, moment în care va fi dezvăluit și prețul pentru această versiune Lite.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×