Un telefon concept Motorola Android cu procesor dual Core - sa fie acesta Droid 3?

1.603 ori
<b>Un telefon concept Motorola Android cu procesor dual Core - sa fie acesta Droid 3?</b>Dupa ce am aflat ca Motorola va lansa primul smartphone cu procesor de 2 GHz in acest an, iata ca vedem si un concept de handset sub acelasi branding, aparent dotat cu un procesor dual core ARM A9. Designul apartine lui DaQuan Freeman. &nbsp; &nbsp;...

Dupa ce am aflat ca Motorola va lansa primul smartphone cu procesor de 2 GHz in acest an, iata ca vedem si un concept de handset sub acelasi branding, aparent dotat cu un procesor dual core ARM A9. Designul apartine lui DaQuan Freeman.

Handsetul integreaza un display capacitiv touch AMOLED de 4.78 inchi, cu suport multitouch, o camera de 8 megapixeli cu blitz dual LED si suport pentru captura video 720p HD la 30 fps, plus un procesor  NVIDIA Tegra 250. Sub carcasa mai descoperim si procesorul dual core ARM A9 si aflam ca ecranul terminalului este protejat de un strat anti-zgarieturi.

In plus, va exista o camera frontala pe acest terminal si difuzoare stereo incorporate. Sa fie acesta Moto Droid 3?

Concept Motorola Droid 3 ?

Concept Motorola Droid 3 ?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×