Lenovo lansează telefoanele din gama Motorola Moto G4 în România pe 17 august

1.326 ori
<b>Lenovo lansează telefoanele din gama Motorola Moto G4 în România pe 17 august</b>Pentru data de 17 august, compania Lenovo pregătește un eveniment de presă în București - conferință unde vor fi prezentate noile smartphone-uri din seria Moto G4. Aceste terminale se caracterizează drept modele mid-range cu specificații destul de

Lenovo anunţa noile modele Motorola Moto G în primăvara acestui an şi iată că în sfârşit ajung şi la noi, urmând să debuteze în România pe 17 august. Motorola Moto G4 şi Moto G4 Plus sunt terminale midrange, iar G4 Plus chiar upper midrange şi ambele ar trebui să aibă preţuri atractive.

Invitatie Moto G4

Cu puţin noroc se vor lansa şi modelele modulare Moto X la noi în perioada următoare, dar despre ele altă dată. Seria Moto G era de obicei definită de modele entry level sau lower midrange cu specificaţii solide şi care primeau actualizările Android la timp. Acum a crescut puţin ştacheta, Moto G4 sosind cu un procesor Snapdragon 617 destul de solid, 2 GB RAM, Android Marshmallow şi o cameră de 13 MP cu deschidere F/2.0.

Vine şi cu o cameră frontală de 5 MP, are şi variantă dual SIM şi un ecran Full HD de 5.5 inch, plus baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă. Moto G4 Plus păstrează diagonala şi procesorul, plus capacitatea bateriei, dar face trecerea la o cameră de 16 MP şi dublează cantitatea de RAM. El are şi scanner de amprente spre deosebire de Moto G4.

Mai aproape de originile seriei Moto G se afla Moto G4 Play, care are un ecran HD de 5 inch, camera de 8 MP şi procesor Snapdragon 410. Despre toate acestea veţi afla mai multe detalii săptămâna viitoare, când vom reveni cu informaţii, pret şi posibil şi un hands on de la lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×