Un telefon HTC Android misterios isi face aparitia... sa fie HTC Dragon?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.037 ori
<b>Un telefon HTC Android misterios isi face aparitia... sa fie HTC Dragon?</b>Site-ul The Unlockr a publicat in premiera imagini cu un nou si misterios terminal HTC care ruleaza OS-ul Google Android. Speculatiile afirma ca acest model ar putea fi de fapt HTC Dragon, un nume pe care l-am mai auzit de nenumarate ori, printre...

Site-ul The Unlockr a publicat in premiera imagini cu un nou si misterios terminal HTC care ruleaza OS-ul Google Android. Speculatiile afirma ca acest model ar putea fi de fapt HTC Dragon, un nume pe care l-am mai auzit de nenumarate ori, printre zvonurile cu provenienta americana.

Observati in imagini ecranul de mari dimensiuni, rezolutia inalta, camera din partea din spate si mentiunea "3G" in bara titlu, semn ca avem de-a face cu un terminal GSM. Exista chiar o teorie ce afirma ca acest model ar fi un HTC Touch HD2 modificat, sau o versiune Android a noului smartphone Windows Mobile 6.5 cu Sense UI la bord.

HTC misterios

Trebuie mentionat si trackball-ul din partea inferioara, care ar imbunatati net scrollingul pe HTC Touch HD2, daca ar fi prezent. Tastele touch sensitive de sub ecran sunt ultimul aspect demn de remarcat, iar restul ramane la nivelul speculatiilor. Sa fie acesta cu adevarat HTC Dragon sau pur si simplu un nou model HTC dotat cu Android?

HTC misterios

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×