HTC Nexus M1 îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, ar urma să vina cu Android Nougat şi 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  HTC  Google 1.348 ori
<b>HTC Nexus M1 îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, ar urma să vina cu Android Nougat şi 4 GB RAM</b>De aproximativ un an se tot repetă faptul că HTC ar urma să producă următoarele telefoane Nexus pentru Google, dar am avut puţine dovezi în această privinţă. Printre ele se număra totuşi scăparea de azi, ce aduce în prim plan un device numit Google Marlin

De aproximativ un an se tot repetă faptul că HTC ar urma să producă următoarele telefoane Nexus pentru Google, dar am avut puţine dovezi în această privinţă. Printre ele se număra totuşi scăparea de azi, ce aduce în prim plan un device numit Google Marlin în GeekBench 3, dar cunoscut şi ca HTC Nexus M1.

Google Marlin în GeekBench 3

Zvonurile vorbesc despre 3 modele Nexus gata de lansare în acest an, toate produse de HTC. Unul ar fi HTC Nexus S1, cu un ecran de 5 inch, iar un alt device din noua serie ar fi HTC Nexus M1, cu ecran de 5.5 inch şi trecut prin benchmark-ul de mai sus. Speculaţiile vorbeau recent despre un device cu un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie Quad HD, procesor Snapdragon 820 şi Android Nougat.

4 GB RAM sunt confirmaţi de GeekBench 3, iar pe Weibo apăreau şi informaţii despre o cameră de 12 MP în spate şi una de 8 MP în faţă. Ar trebui să găsim şi un scanner de amprente în spate, 32, 64 sau 128 GB stocare, difuzoare în zona inferioară şi port USB Type-C. HTC ar urma să înceapă livrarea noilor modele prin septembrie, iar scorurile din GeekBench sunt foarte apropiate de cele ale lui HTC 10.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×