HTC Nexus M1 îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, ar urma să vina cu Android Nougat şi 4 GB RAM

1.415 ori
<b>HTC Nexus M1 îşi face apariţia în benchmark-ul GeekBench, ar urma să vina cu Android Nougat şi 4 GB RAM</b>De aproximativ un an se tot repetă faptul că HTC ar urma să producă următoarele telefoane Nexus pentru Google, dar am avut puţine dovezi în această privinţă. Printre ele se număra totuşi scăparea de azi, ce aduce în prim plan un device numit Google Marlin

De aproximativ un an se tot repetă faptul că HTC ar urma să producă următoarele telefoane Nexus pentru Google, dar am avut puţine dovezi în această privinţă. Printre ele se număra totuşi scăparea de azi, ce aduce în prim plan un device numit Google Marlin în GeekBench 3, dar cunoscut şi ca HTC Nexus M1.

Google Marlin în GeekBench 3

Zvonurile vorbesc despre 3 modele Nexus gata de lansare în acest an, toate produse de HTC. Unul ar fi HTC Nexus S1, cu un ecran de 5 inch, iar un alt device din noua serie ar fi HTC Nexus M1, cu ecran de 5.5 inch şi trecut prin benchmark-ul de mai sus. Speculaţiile vorbeau recent despre un device cu un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie Quad HD, procesor Snapdragon 820 şi Android Nougat.

4 GB RAM sunt confirmaţi de GeekBench 3, iar pe Weibo apăreau şi informaţii despre o cameră de 12 MP în spate şi una de 8 MP în faţă. Ar trebui să găsim şi un scanner de amprente în spate, 32, 64 sau 128 GB stocare, difuzoare în zona inferioară şi port USB Type-C. HTC ar urma să înceapă livrarea noilor modele prin septembrie, iar scorurile din GeekBench sunt foarte apropiate de cele ale lui HTC 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×