Microsoft Surface Phone/ Andromeda primește noi randări, cu mod de gaming și laptop activate

1.043 ori
<b>Microsoft Surface Phone/ Andromeda primește noi randări, cu mod de gaming și laptop activate</b>De fiecare dată când am găsit o știre despre Microsoft Surface Phone/ Andromeda am văzut-o ilustrată cu una dintre randările concept ale lui David Breyer. Designerul revine acum cu noi randări, care dezvăluie modul Laptop și modul de gaming al viitorului

De fiecare dată când am găsit o știre despre Microsoft Surface Phone/ Andromeda am văzut-o ilustrată cu una dintre randările concept ale lui David Breyer. Designerul revine acum cu noi randări, care dezvăluie modul Laptop și modul de gaming al viitorului device.

Conform surselor The Verge, randările lui David sunt foarte apropiate de realitate. Designerul a postat pe Twitter noi imagini, în care vedem în detaliu terminalul Microsoft cu două ecrane. Într-o ipostază avem telefonul pliabil folosit că o consolă Xbox portabilă. Teoretic al doilea ecran devine un afișaj cu rol de joystick, cu butoane în stil Xbox: d pad, butoane de acţiune etc.

Practic am putea atașa un fel de platformă joystick peste acel al doilea ecran, eventual cu feedback haptic. A două randare prezintă Andromeda în versiunea convexă, cu o parte de ecran afișând Word și cealaltă folosită că tastatură virtuală, cu Quick Settings în stil Touch Bar de pe MacBook.

Și stylus-ul apare în această ipostază. Mai e și o a treia randare, în care Surface Phone-ul apare din profil, tot cu Word pe ecran. Va reamintesc că sunt zvonuri ce afirmă că Andromeda Phone ar veni în acest an, posibil la toamnă, cu o versiune specială de Windows 10.

Microsoft încă încearcă să aleagă între procesor Intel și Qualcomm. Întotdeauna există perspectivă anulării, deci nu va faceți speranțe foarte mari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×