Urmareste acum modificarile oricarui site fara feed-uri, prin Google Reader

Autor:  | Publicat în:  Google 1.385 ori
<b>Urmareste acum modificarile oricarui site fara feed-uri, prin Google Reader</b>Prin intermediul feed-urilor, puteti urmari update-urile paginilor web cu usurinta, fie ca e vorba de bloguri sau site-uri de stiri. Din pacate, nu toate paginile de pe web dispun de feed-uri, astfel ca Google Reader a lansat o noua functie care permite...

Prin intermediul feed-urilor, puteti urmari update-urile paginilor web cu usurinta, fie ca e vorba de bloguri sau site-uri de stiri. Din pacate, nu toate paginile de pe web dispun de feed-uri, astfel ca Google Reader a lansat o noua functie care permite utilizatorului sa isi creeze un feed customizat, pentru a urmari noutatile de pe un site care nu dispune de feed propriu.

Aceste feeduri customizate sunt utile daca doriti sa fiti instiintat atunci cand o anumita pagina a fost updatata. Spre exemplu, daca doriti sa aflati informatii despre cele mai noi produse de pe Google.org, atunci va trebui doar sa tastati "http://www.google.org/products.html" in campul "Add a subscription" din Google Reader.

Apoi veti da click pe "create a feed", iar Reader va vizita periodic pagina mentionata si va publica toate schimbarile importante descoperite in feedul customizat al paginii.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×