Urmareste acum modificarile oricarui site fara feed-uri, prin Google Reader

Autor:  | Publicat în:  Google 1.396 ori
<b>Urmareste acum modificarile oricarui site fara feed-uri, prin Google Reader</b>Prin intermediul feed-urilor, puteti urmari update-urile paginilor web cu usurinta, fie ca e vorba de bloguri sau site-uri de stiri. Din pacate, nu toate paginile de pe web dispun de feed-uri, astfel ca Google Reader a lansat o noua functie care permite...

Prin intermediul feed-urilor, puteti urmari update-urile paginilor web cu usurinta, fie ca e vorba de bloguri sau site-uri de stiri. Din pacate, nu toate paginile de pe web dispun de feed-uri, astfel ca Google Reader a lansat o noua functie care permite utilizatorului sa isi creeze un feed customizat, pentru a urmari noutatile de pe un site care nu dispune de feed propriu.

Aceste feeduri customizate sunt utile daca doriti sa fiti instiintat atunci cand o anumita pagina a fost updatata. Spre exemplu, daca doriti sa aflati informatii despre cele mai noi produse de pe Google.org, atunci va trebui doar sa tastati "http://www.google.org/products.html" in campul "Add a subscription" din Google Reader.

Apoi veti da click pe "create a feed", iar Reader va vizita periodic pagina mentionata si va publica toate schimbarile importante descoperite in feedul customizat al paginii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×