HTC HD3, lansat in noiembrie; procesor de 1.5 GHz?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.859 ori
<b>HTC HD3, lansat in noiembrie; procesor de 1.5 GHz?</b>Desi pare incredibil si de abia ne obisnuisem cu superdotatul HTC HD2, iata ca aflam deja informatii despre HD3 si chiar si o presupusa data de lansare: luna noiembrie. &nbsp; &nbsp; Informatiile despre noul smartphone ne-au parvenit via forumul XDA si...

Desi pare incredibil si de abia ne obisnuisem cu superdotatul HTC HD2, iata ca aflam deja informatii despre HD3 si chiar si o presupusa data de lansare: luna noiembrie.

Informatiile despre noul smartphone ne-au parvenit via forumul XDA si ele afirma ca handsetul va incorpora un procesor de 1.5 GHz si va rula Windows Mobile 7. Lista de specificatii a acestui terminal mai include, aparent si 1 GB memorie RAM, 1 GB ROM si memorie interna de 16 GB, daca este sa ne luam dupa zvonuri.

Procesorul de 1.5 GHz este un Qualcomm Snapdragon de noua generatie, lucru improbabil, deoarece CPU-ul este programat pentru lansare in 2011. Apoi, se pare ca va exista un upgrade al ecranului, care va trece de la cei 4.3 inchi ai lui HTC HD2 la 4.5 inchi, in cazul lui HD3. Rezolutia suportata va fi de 1280 x 800 pixeli, iar terminalul va mai sosi cu Bluetooth 2.1 cu A2DP, WiMAX, Wi-Fi si suport multitouch.

In privinta camerei, aflam ca aceasta va fi o unitate de 8 megapixeli cu blitz Xenon, in vreme ce bateria care va alimenta toate aceste componente este un model de 1800 mAh. La capitolul porturi, beneficiem de HDMI, USB 2.0, jack audio de 3.5 mm si slot pentru carduri microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×