Următoarea versiune a browser-ului Chrome va oferi opțiunea Cast la pachet

1.364 ori
<b>Următoarea versiune a browser-ului Chrome va oferi opțiunea Cast la pachet</b>Odată cu versiunea 51 a browser-ului Chrome, cei de la Google anunță introducerea unei noi funcții la pachet - mai precis a butonului Cast ce permite distribuirea conținutului afișat în fereastra aplicației de navigare direct pe televizor prin intermediul

Cei de la Google anunță astăzi faptul că odată cu versiunea 51 a browser-ului Chrome va fi introdusă la pachet și funcția Google Cast - modalitate prin care putem distribui conținutul afișat în browser direct pe televizor prin intermediul unui device Chromecast. De asemenea, această introducere face a extensia Google Cast să nu mai fie necesară în browser, și asta pentru că acum primim un buton dedicat.

Meniu Google Chrome

Acest buton de Cast se regăsește în meniul ce poate fi accesat din dreapta ferestrei Chrome, detaliu ce se poate remarca și în imaginea de mai sus. Trebuie precizat că actualizarea în cauză ce aduce noua funcție, vine treptat - semn că poate dura ceva timp până când butonul își va face apariția în meniul browser-ului nostru.

Totodată, Google ne dezvăluie că odată cu introducerea butonului Cast și utilizarea sa, nu vom mai putea seta rezoluția, calitatea, sau bitrate-ul conținutului redat, și asta pentru că acum sistemul va optimiza stream-ul pe baza calității rețelei și a conținutului ce este transmis. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×