USBCELL Moxia: incarca-ti bateria de la portul USB

1.001 ori
<b>USBCELL Moxia: incarca-ti bateria de la portul USB</b>Daca sunteti tipul de utilizator care isi scoate bateria de la telefonul mobil in mod regulat, probabil ca v-ar fi folositoare o baterie de rezerva care sa poata fi incarcata de la portul USB al PC-ului. Moxia este raspunsul in acest caz prin produsul lor...

Daca sunteti tipul de utilizator care isi scoate bateria de la telefonul mobil in mod regulat, probabil ca v-ar fi folositoare o baterie de rezerva care sa poata fi incarcata de la portul USB al PC-ului.

Moxia este raspunsul in acest caz prin produsul lor nou: bateria USBCELL, care se poate incarca fara a mai fi nevoie sa carati incarcatorul dupa dumneavoastra. Multi prefera sa isi foloseasca laptopul pentru a-si incarca telefonul, in locul unui mic incarcator, care este atat de usor de uitat acasa. Ne surade totusi ideea de a avea atat de multe gadgeturi nou-inventate care se bazeaza atat de mult pe incarcarea USB.

Se tinde astfel spre incarcarea strict axata pe portul USB, renuntandu-se la orice fel de acumulatori, incarcatori sau tot felul de astfel de aparate. Posesorii de laptop vor cara cu ei incarcatorul universal care va rezolva orice problema de baterie a unui telefon mobil/aparat digital/MP3 player. Cine stie ce ne rezerva viitorul in domeniul incarcarii USB si nu m-ar mira daca am folosi la un moment dat incarcare prin USB wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×